nesfjellet-alpinlandsby

Prosjektet

Nesfjellet Alpinlandsby

Spis frokost i Oslo, lunsj i alpinbakken og middag i din egen leilighet i Nesfjellet Alpinlandsby! Fordi Nesfjellet ligger så nær Oslo, er det enkelt å ta seg helgetur hit, selv om helgen er kort. Og fordi leilighetene i Nesfjellet Alpinlandsby ligger så tett på både alpinanlegget og langrennsløypene, er det bare å spenne på seg skiene og hive seg ut i løypene så fort du er fremme. Glem snømåking og fyring! Med en moderne og lettstelt ferieleilighet ligger alt til rette for at du får maks ut av fritiden din.

Prosjektet består av 18 leiligheter fordelt på tre bygg, med seks leiligheter i hver. De er plassert slik at alle leilighetene får optimal utsikt og gode sol- og lysforhold.

Vender mot alpintrasé

Syd og vestvendte

Bra planløsning

Lyse og åpne leiligheter

Om leilighetene

Velkommen til våre energieffektive og toppspekkede leiligheter med hyttefølelse, skreddersydd for den moderne livsstilen! Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Tilvalgene er allerede gjort og det er ikke nødvendig med ytterligere påkostninger. 


Leilighetene vil leveres med lune og smakfulle fargesammensetninger, med gjennomgående sorte og/eller mørke detaljer. Dette skal være et sted der moderne luksus møter tidløs eleganse, hvor hver detalj er nøye gjennomtenkt for å skape den perfekte atmosfæren for deg og din familie.

Kjøkkeninnredning, så vel som baderomsinnredning, vil være fra møbelsnekkeriet, Rodegård Interiør. Kjøkkenet vil ha det ultimate uttrykket av stil og funksjonalitet, med et elegant sort design, moderne slette fronter med demping og en solid heltre benkeplate. Leveres med integrerte hvitevarer (kombiskap, oppvaskmaskin, induksjonsplate, stekeovn og ventilator).

Ønsker man en rød tråd i hele leiligheten tilbyr Rodegård interiør snekkertilpassende garderobeløsninger m.m.Utforsk mer om prosjektet